Att köpa en komplett solcellsanläggning innebär att få en helhetslösning som inkluderar solpaneler, montagematerial, installation och ibland även uppföljning och service. Här är en topp 10 lista över de bästa ställena att köpa en komplett solcellsanläggning i Sverige.

1. SVEA Solar
SVEA Solar är en av Sveriges största solcellsleverantörer och erbjuder kompletta solcellsanläggningar för både privatpersoner och företag. De erbjuder helhetslösningar som inkluderar solpaneler, växelriktare, montagematerial och installation. SVEA Solar har även tjänster för övervakning och underhåll av solcellsanläggningar.
–> Besök SVEA Solar

2. IKEA Solstråle
IKEA samarbetar med SVEA Solar för att erbjuda solcellspaket under varumärket Solstråle. Dessa paket är designade för att vara enkla och prisvärda. De inkluderar allt från solpaneler och montagematerial till installation och garanti. IKEA varumärke står för kvalitet och pålitlighet, vilket gör detta till ett populärt val.
–> Besök IKEA Solstråle

3. E.ON
E.ON erbjuder helhetslösningar för solceller som inkluderar allt du behöver för att installera och driva en solcellsanläggning. Deras paket inkluderar solpaneler, växelriktare, montagematerial och installation. E.ON erbjuder även olika finansieringsalternativ och tjänster för övervakning och underhåll.
–> Besök E.ON

4. Telge Energi
Telge Energi fokuserar på hållbarhet och erbjuder kompletta solcellsanläggningar för både privatpersoner och företag. Deras paketlösningar inkluderar solpaneler, montagematerial och installation. De erbjuder även kundsupport och uppföljning för att säkerställa att din solcellsanläggning fungerar optimalt.
–> Besök Telge Energi

5. HemSol
HemSol är en jämförelsetjänst som hjälper dig att få offerter på kompletta solcellsanläggningar från flera olika leverantörer. De erbjuder rådgivning och support för att hjälpa dig att välja rätt lösning för ditt specifika behov. HemSol samarbetar med flera pålitliga leverantörer för att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster.
–> Besök HemSol

6. Otovo
Otovo är en digital plattform som gör det enkelt att jämföra och beställa solcellsanläggningar från olika leverantörer. Genom att fylla i dina uppgifter på deras webbplats får du snabbt offerter från flera företag. Otovo erbjuder helhetslösningar som inkluderar solpaneler, montagematerial, installation och uppföljning.
–> Besök Otovo

7. Solkraft Sverige
Solkraft Sverige erbjuder kompletta solcellspaket för både små och stora projekt. Deras lösningar inkluderar solpaneler, montagematerial och installation. De har ett starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet, och deras erfarna installatörer säkerställer att din solcellsanläggning fungerar optimalt.
–> Besök Solkraft Sverige

8. Nordic Solar
Nordic Solar erbjuder solcellsanläggningar för privatpersoner och företag. Deras paket inkluderar solpaneler, montagematerial, installation och uppföljning. Nordic Solar har ett starkt fokus på hållbarhet och kvalitet, och deras lösningar är designade för att vara effektiva och pålitliga.
–> Besök Nordic Solar

9. EnergiEngagemang
EnergiEngagemang specialiserar sig på solcellsinstallationer och erbjuder kompletta lösningar för både privatpersoner och företag. Deras paket inkluderar solpaneler, montagematerial och installation. De erbjuder även övervakning och underhållstjänster för att säkerställa att din solcellsanläggning fungerar optimalt.
–> Besök EnergiEngagemang

10. GreenMatch
GreenMatch erbjuder en jämförelsetjänst där du kan få offerter på kompletta solcellsanläggningar från olika leverantörer. De samarbetar med flera solcellsleverantörer och erbjuder kundanpassade lösningar baserat på dina specifika behov och budget. GreenMatch gör det enkelt att hitta den bästa lösningen för ditt hem eller företag.
–> Besök GreenMatch

Sammanfattningsvis finns det många bra alternativ för att köpa en komplett solcellsanläggning i Sverige. Dessa leverantörer erbjuder helhetslösningar som inkluderar allt du behöver för att installera och driva en solcellsanläggning, samt tjänster för uppföljning och underhåll. Oavsett om du är ute efter en prisvärd lösning eller högsta möjliga kvalitet, finns det något för alla på denna lista.